Το αθηναϊκό Funky Gourmet στα δέκα κορυφαία εστιατόρια του TripAdvisor
Ένα αθηναϊκό εστιατόριο, το Funky Gourmet, περιλαμβάνεται στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μεταξουργείο. Με βάση τις κριτικές των χρηστών, καλύτερο εστιατόριο του κόσμου ανακηρύχθηκε το Maison Lameloise στη Βουργουνδία.
Ένα αθηναϊκό εστιατόριο, το Funky Gourmet, περιλαμβάνεται στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μεταξουργείο.
Με βάση τις κριτικές των χρηστών, καλύτερο εστιατόριο του κόσμου ανακηρύχθηκε το Maison Lameloise στη Βουργουνδία.
Στη δεύτερη και τρίτη θέση της «Επιλογής των Ταξιδιωτών για τα Καλύτερα Εστιατόρια Παγκοσμίως» βρίσκονται το Colicchio & Sons Main Dining Room της Νέας Υόρκης και το Le Cinq στο Παρίσι.
Η λίστα συντάσσεται με βάση τον αριθμό των κριτικών που έχουν γραφτεί πρόσφατα από τους πελάτες των εστιατορίων, το συνολικό όγκο των κριτικών και το πόσες από αυτές έδωσαν θετική βαθμολογία στο εστιατόριο, διευκρίνισε η σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του TripAdvisor, Χέιλι Κόουλμαν.
Το Funky Gourmet βρίσκεται στην 6η θέση παγκοσμίως, μετά το ισπανικό El Celler de Can Roca και το Caprice στο Χονγκ Κονγκ, και στην 4η όσον αφορά ευρωπαϊκά εστιατόρια Ευρώπη.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα La Manoir Aux Quat’Saisons (Βρετανία), Cum Quibus (Ιταλία), Voila Bistrot (Βραζιλία) και Passion (Δομινικανή Δημοκρατία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου




