Επέστρεψε ο Μπονγκ, ενθουσιασμένος δηλώνει ο Γιαταμπαρέ
Με ένα ευχάριστο νέο, ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό, με τον Μπονγκ να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Μίτσελ να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Στο μεταξύ, ευχαριστημένος από τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στις τάξεις του Ολυμπιακού, δηλώνει ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.
Με ένα ευχάριστο νέο, ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό, με τον Μπονγκ να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Μίτσελ να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.
Αντίθετα Φουστέρ και Μασάντο συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, ενώ ο Σαλίνο έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Επίσης ο Τόρες συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.
Στο μεταξύ, ευχαριστημένος από τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στις τάξεις του Ολυμπιακού, δηλώνει ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.
«Στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι εξαιρετικό, νιώθω ολοένα και πιο άνετα και βλέπω τη διαφορά που υπάρχει με τη Μπαστιά στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Οι άνθρωποι εδώ με υποδέχθηκαν σα να έπαιζα χρόνια στην ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω άνετα στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο παίκτης από το Μάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία


