Επεισόδια στη Λεωφόρο, επίθεση με μολότοφ σε βαν της Nova
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (1-0) στη Λεωφόρο, όπου ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ σε βαν της Nova, ενώ μέσα σε αυτό εργάζονταν τεχνικοί του συνδρομητικού καναλιού που γλίτωσαν από θαύμα! Αμέσως παρενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξαν συμπλοκές με τους οπαδούς των Πρασίνων, για την απώθηση των οποίων έγινε χρήση δακρυγόνων. «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος» δήλωσε ο διευθυντής καναλιών της NovaSports, Γιάννης Φουρνάρος. «Αν δεν βρούμε λύσεις, καλύτερα να πάμε σπίτια μας» είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης. «Καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα» τονίζει με ανακοίνωση η Πράσινη ΠΑΕ.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (1-0) στη Λεωφόρο, όπου ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ σε βαν της Nova, ενώ μέσα σε αυτό εργάζονταν τεχνικοί του συνδρομητικού καναλιού που γλίτωσαν από θαύμα!
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν αρχικά δύο μολότοφ στο βαν, ενώ στη συνέχεια, ένας εξ αυτών άνοιξε ένα από τα πορτάκια, άφησε άλλη μια και έφυγε τρέχοντας.
Ένας από τους τεχνικούς του συνδρομητικού καναλιού αντιλήφθηκε την κίνησή του και κλώτσησε προς τα έξω τη μολότοφ, η οποία αν «έσκαγε» εντός του βαν, σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα!
Αμέσως παρενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξαν συμπλοκές με τους οπαδούς των Πρασίνων, για την απώθηση των οποίων έγινε χρήση δακρυγόνων. Η… απάντηση ήρθε με φωτοβολίδες, πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με την ένταση να εκτονώνεται λίγη ώρα αργότερα.
Φουρνάρος: «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»
Με παρέμβασή του σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, ο διευθυντής καναλιών της NovaSports, Γιάννης Φουρνάρος, κατονόμασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης:
«Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την πόρτα και αφήνει μια μολότοφ στο βαν, μιλάμε για δολοφόνο, όχι για άνθρωπο. Όλο αυτό το πράγμα που έγινε σήμερα έχει ηθικό αυτουργό, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και καιρό τόσο και τόσα γενικόλογα με δηλώσεις του έχει χρεώσει στη NOVA στοχοποιώντας τους τεχνικούς και όλους τους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα.
Ημουν εκεί και είδα τι έγινε, δε μου τα μετέφεραν άλλοι. Μεταξύ μας, μάλιστα, λέγαμε ότι περιμέναμε να γίνει κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Ο κ. Αλαφούζος έχει στοχοποιήσει ανθρώπους που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους και είναι φυσιολογικό κάποιος που δεν έχει μυαλό να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Εγώ στέκομαι σε αυτόν που έχει οπλίσει το χέρι αυτών που επιτίθενται και είναι ξεκάθαρα ο πρόεδρος μιας τεράστιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος».
Μώραλης: «Αν δεν βρούμε λύσεις, καλύτερα να πάμε σπίτια μας»
Θέση πήρε με παρέμβασή του στην αθλητική εκμπομπή του συνδρομητικού καναλιού και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιάννης Μώραλης:
«Είναι θλιβερά αυτά που άκουσα. Δεν μπορεί να γίνονται αυτά σε ανθρώπους που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να δούμε ως λίγκα τι μέτρα πρέπει να πάρουμε, αλλά θέλουμε σύμμαχο την αστυνομία σε αυτή την προσπάθεια. Το μόνο καλό ότι δεν υπήρχαν θύματα. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι, το είχα ξαναπεί σε προηγούμενη συνεδρίαση. Η επίθεση έγινε σε ένα μέσο που χρηματοδοτεί και τις 18 ομάδες του πρωταθλήματος. Οφείλουμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προστατέψουμε τις ανθρώπινες ζωές.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δει το θέμα όσο πιο προσεκτικά γίνεται. Δεν έχω πλήρη εικόνα, ούτε τις εκθέσεις για τα όσα συνέβησαν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις κι αν δεν το κάνουμε καλύτερα να πάμε στα σπίτια μας.»
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καμία σχέση με όσα έγιναν…»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στο βαν της Nova και τα επεισόδια, τα οποία χαρακτήρισε «περιορισμένης έκτασης συμβάντα», ενώ επισήμανε πως δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα με τους Κρητικούς, αλλά και με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης



