Εξαιρετικά αμφίβολοι Σάλίνο και Μπονγκ εν όψει Παρί
Με πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρί. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να χάρηκαν τη νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης ωστόσο έχασε τον Σαλίνο αλλά και τον Μπονγκ.
Με πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρί. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να χάρηκαν τη νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης ωστόσο έχασε τον Σαλίνο αλλά και τον Μπονγκ.
Συγκεκριμένα για τον πρώτο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον οπίδθιο μηριαίο, ενώ για τον δεύτερο γίνεται αγώνας… δρόμου εξ αιτίας του διαστρέμματος που… κληρονόμησε από το ματς με τους Ακρίτες.
Ο Χολέμπας αποτελεί την πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο και τον Μανιάτη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να… επιστρέψει στη θέση στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, δηλαδή αυτή του δεξιού μπακ.
Υπενθυμίζεται πως και οι Γάλλοι ταξιδεύουν με απουσίες στην Ελλάδα αφού εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Παστόρε και Μενέζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)




