Ύποπτο για παρακολούθηση στην Ταϊλάνδη το αυτοκίνητο της Google
Χωρικοί στη Ταϊλάνδη συνέλαβαν για λίγο τον οδηγό του αυτοκινήτου της Google που παίρνει φωτογραφίες για την υπηρεσία Street View γιατί τον υποπτεύονταν ότι ήταν εκεί για να ερευνήσει το ενδεχόμενο κατασκευής ενός φράγματος με το οποίο είναι αντίθετοι.
Χωρικοί στη Ταϊλάνδη συνέλαβαν για λίγο τον οδηγό του αυτοκινήτου της Google που παίρνει φωτογραφίες για την υπηρεσία Street View γιατί τον υποπτεύονταν ότι ήταν εκεί για να ερευνήσει το ενδεχόμενο κατασκευής ενός φράγματος με το οποίο είναι αντίθετοι.
Το περιστατικό συνέβη στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπου περίπου 20 άτομα πήραν τον οδηγό και τον πήγαν σε γραφεία όπου τον πέρασαν από… ανάκριση.
Μετά τον πήγαν στο ιερό όπου του ζήτησαν να ορκιστεί στο άγαλμα του Βούδα ότι δεν εργάζεται για την κατασκευή του φράγματος.
Όταν βεβαιώθηκαν για τις καλές του προθέσεις τον άφησαν ελεύθερο και του ζήτησαν συγγνώμη, όπως ζήτησαν και από την εταιρεία.
Υπήρξαν πολλά περιστατικά που έπεισαν τους κατοίκους ότι «κάποιος προσπαθεί να ερευνήσει την περιοχή στα κρυφά» για την κατασκευή του φράγματος, είπαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το CHP από διορισμένους επιτρόπους», λέει ο Οζέλ – Νέα επιχείρηση κατά του κόμματος
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα
- Τι είπε ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Σπανούλη
- Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που τραυματίστηκε από αστυνομικό στο Μικρολίμανο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Σταύρος Φλώρος: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- ΕΕ: Λιγότερα παιδιά και έφηβοι παρά την πληθυσμιακή αύξηση – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα



