Κινητοποίηση στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίων φέρεται πως ήταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι. Η αστυνομία επενέβη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εννέα προσαγωγές, λίγη ώρα μετά την έναρξη εκπομπής του προγράμματος των εργαζομένων στην ΕΡΤ από τον δίαυλο 21 του Υμηττού.
Κινητοποίηση στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίων φέρεται πως ήταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι.
Η αστυνομία επενέβη όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να περάσουν την περίφραξη, κατευθυνόμενοι προς την κεραία της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εννέα προσαγωγές.
Νωρίτερα, περίπου 70 πολίτες προσπάθησαν να περιφρουρήσουν τον πομπό απ’ όπου εξέπεμπε το πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ, σε αναλογική συχνότητα, από το δίαυλο 21 του Υμηττού.
Κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. η οποία διέκοψε την αναμετάδοση και λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.