Την αυτοβιογραφία του Αμος Οζ σκηνοθετεί η Νάταλι Πόρτμαν
Τη μεταφορά στον κινηματογράφο της αυτοβιογραφίας του ισραηλινού συγγραφέα Αμος Οζ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει η Νάταλι Πόρτμαν. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υπογράφει και το σενάριο, ενώ στην ταινία θα υποδυθεί τη μητέρα τού συγγραφέα.
Τη μεταφορά στον κινηματογράφο της αυτοβιογραφίας του ισραηλινού συγγραφέα Αμος Οζ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει η Νάταλι Πόρτμαν. Για τα γυρίσματα της ταινίας η 32χρονη ηθοποιός θα επιστρέψει στη γενέτειρά της, την Ιερουσαλήμ, στις αρχές του 2014.
Όπως μετέδωσε το Reuters, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός («Μαύρος κύκνος») υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, που βασίζεται στο βιβλίο «Ιστορία Αγάπης και Σκότους», ενώ θα υποδυθεί τη μητέρα του Οζ.
«Συμφώνησα γιατί εκτιμώ τη δουλειά της. Είναι εξαιρετική ηθοποιός» δήλωσε στο Reuters o συγγραφέας.
Το κάστινγκ της ταινίας θα γίνει από την ίδια την Πόρτμαν, που για τον λόγο αυτό θα ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ το φθινόπωρο.
Στο βιβλίο ο Αμος Οζ περιγράφει τη ζωή ενός αγοριού που μεγαλώνει στην Ιερουσαλήμ στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1940 και μέσα από τις προσωπικές του τραγωδίες περιγράφει τα μεγάλα αδιέξοδα του 20ού αιώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έως 7 χρόνια χρειάζονται για να «καθαρίσει» η Γάζα – 68 εκατ. τόνοι ερειπίων
- LIVE: Αταλάντα – Τσέλσι
- Μπάγερν Μονάχου-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-1: Βαυαρική ανατροπή και ανωτερότητα!
- Τι ζητά ο Ζελένσκι για να πάει σε εκλογές
- Επέστρεψε στα «διπλά» στο Champions League ο Ολυμπιακός – Το 48ο συνολικά στην Ευρώπη (vids)
- Ο άγνωστος πόλεμος Κιέβου-Μόσχας: Ο Ζελένσκι δεν θέλει μόνο εδάφη πίσω, αλλά και έναν… καλλιτέχνη







