Ευτυχής Ουαλός ξαναβρήκε τη βέρα του που έχασε στον ωκεανό
Σχεδόν απίστευτη τύχη είχε ένας Ουαλός, ο οποίος κατά το γαμήλιο ταξίδι του στην Αυστραλία έχασε τη βέρα του στη διάρκεια κατάδυσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Σχεδόν απίστευτη τύχη είχε ένας Ουαλός, ο οποίος κατά το γαμήλιο ταξίδι του στην Αυστραλία έχασε τη βέρα του στη διάρκεια κατάδυσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Ο 29χρονος Έριαν Έβανς έκανε αυτόνομη κατάδυση με τη σύζυγό του έξω από το Γκριν Άιλαντ, όταν το δαχτυλίδι του γλίστρησε και χάθηκε στα κοράλλια.
Αυτοδύτες της σχολής Ocean Free, που διοργανώνει ψυχαγωγικές καταδύσεις, έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα για τη βέρα επί μέρες, και το ζευγάρι γύρισε απογοητευμένο στην πατρίδα του.
Εντούτοις, λίγες ημέρες μετά ένα αναπάντεχο e-mail έφτασε στο ζευγάρι, πληροφορώντας ότι το δαχτυλίδι βρέθηκε από ένα δύτη, στο βυθό του ωκεανού, μπλεγμένο σε κοράλλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για το Ισραήλ»: Βετεράνος των ΗΠΑ απομακρύνθηκε με τη βία από ακρόαση της Γερουσίας
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 34χρονος με πιστόλι και 14 φυσίγγια
- Λέρος: «Με χτυπούσε κάθε μέρα, μου είχε τρυπήσει την παλάμη με κατσαβίδι» – Τι δήλωσε ο 18χρονος πατροκτόνος
- Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή – «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- ΣτΕ για υποκλοπές: Ζητεί τον φάκελο παρακολούθησης Κουκάκη από την ΕΥΠ – Τι λέει για την περίπτωση «καταστροφής» του





