Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σκληρή κριτική από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Τσίπρα στο συνέδριο
«Μετά τα σοβιέτ στα εργοστάσια, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι θέλει να δει και το 'φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ' να πλανιέται πάνω από την 'κομούνα της Αθήνας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα διανύουμε εβδομάδα κατάργησης του Μνημονίου, λόγω συνεδρίου. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι η σειρά της αναστολής. Την μεθεπόμενη έρχεται η στάση πληρωμών, και ξανά από την αρχή» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.
«Μετά τα σοβιέτ στα εργοστάσια, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι θέλει να δει και το ‘φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ’ να πλανιέται πάνω από την ‘κομούνα της Αθήνας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θέλει να τα γκρεμίσει όλα για να ανέβει στην εξουσία. Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να ακούσει την ομιλία του» συμπλήρωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Σε απάντηση του διλήμματος που έθεσε σήμερα ο Α. Τσίπρας, ‘Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ’:
» Σήμερα διανύουμε εβδομάδα κατάργησης του Μνημονίου, λόγω συνεδρίου. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι η σειρά της αναστολής. Την μεθεπόμενη έρχεται η στάση πληρωμών, και ξανά από την αρχή.
» Αυτή την εβδομάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε με χαρακτηριστική ευκολία την κ. Λούκα Κατσέλη. Το δύσκολο ήταν να υιοθετήσει ο Αλέξης Τσίπρας την άποψη ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αριστερός».