Ο ταχυδρόμος δεν χτυπά ποτέ στο σπίτι 67χρονου λόγω… βατόμουρων
Ο φόβος και ο τρόμος των ταχυδρόμων έχει γίνει το σπίτι ενός 67χρονου συνταξιούχου, ο οποίος έχει φυτέψει στον κήπο του μια ποικιλία βατόμουρων που θεωρείται επικίνδυνη. Ο Μάικ Στίβενς δέχτηκε μία απρόσμενη επίσκεψη από τον διευθυντή του ταχυδρομείου, ο οποίος τον ενημέρωνε ότι τα άγρια αυτά φυτά θα μπορούσαν να τραυματίσουν τους υπαλλήλους του. Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι ο ταχυδρόμος δεν πρόκειται να έρθει ξανά στο σπίτι του, εάν δεν κόψει το επικίνδυνο φυτό που φτάνει τα επτά μέτρα.
Ο φόβος και ο τρόμος των ταχυδρόμων έχει γίνει το σπίτι ενός 67χρονου συνταξιούχου, ο οποίος έχει φυτέψει στον κήπο του μια ποικιλία βατόμουρων (σμέουρα) που θεωρείται επικίνδυνη.
Ο Μάικ Στίβενς δέχτηκε μία απρόσμενη επίσκεψη από τον διευθυντή του ταχυδρομείου, ο οποίος τον ενημέρωνε ότι τα άγρια αυτά φυτά θα μπορούσαν να τραυματίσουν τους υπαλλήλους του.
Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι ο ταχυδρόμος δεν πρόκειται να έρθει ξανά στο σπίτι του, εάν δεν κόψει το επικίνδυνο φυτό που φτάνει τα επτά μέτρα.
«Μα τι κόσμος είναι αυτός; Η ταχυδρομική υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα, όχι το φυτό μου» λέει ο συνταξιούχος δάσκαλος.
«Εμείς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των υπαλλήλων μας» δήλωσε ο διευθυντής του ταχυδρομείου.
Ο συνταξιούχος, ωστόσο, συμφώνησε να δέσει τα φυτά του, ώστε να ελευθερώσει το χώρο που οδηγεί στο γραμματοκιβώτιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιλοθέη: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει μελισσοκόμο να απομακρύνεται όταν οριοθετήθηκε η φωτιά – Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
- Αυτοί είναι οι 10 «Κροίσοι» του Μουντιάλ
- Βρυξέλλες: Φοιτητικές διαδηλώσεις και επεισόδια – Έβαλαν φωτιά έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό
- «Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ ο Μόντριτς»
- Εθνική Ελλάδας: Η 11άδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Σουηδία (pic)
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της






