«Ναυάγιο» στην απόκτηση του Βερδού από τον Ολυμπιακό
Τέλος στην υπόθεση του Ζοάν Βερδού έβαλε ο Ολυμπιακός, καθώς η προθεσμία που είχε θέσει στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για να απαντήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει, εξέπνευσε το μεσημέρι της Παρασκευής και οι «ερυθρόλευκοι», ενημέρωσαν ότι η προσφορά τους παύει να ισχύει. Όπως είχε διαφανεί από τις προηγούμενες ημέρες, ο Καταλανός όχι μόνο δεν ήταν θετικός, αλλά ούτε καν απάντησε στην πρόταση των Πειραιωτών, δείχνοντας ότι δεν είχε στο μυαλό του να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, η ισπανική Μπέτις φέρεται να έχει μπει σφήνα για την απόκτησή του πρώην μέσου της Εσπανιόλ.
Τέλος στην υπόθεση του Ζοάν Βερδού έβαλε ο Ολυμπιακός, καθώς η προθεσμία που είχε θέσει στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για να απαντήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει, εξέπνευσε το μεσημέρι της Παρασκευής και οι «ερυθρόλευκοι», ενημέρωσαν ότι η προσφορά τους παύει να ισχύει.
Όπως είχε διαφανεί από τις προηγούμενες ημέρες, ο Καταλανός όχι μόνο δεν ήταν θετικός, αλλά ούτε καν απάντησε στην πρόταση των Πειραιωτών, δείχνοντας ότι δεν είχε στο μυαλό του να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, η ισπανική Μπέτις φέρεται να έχει μπει σφήνα για την απόκτησή του πρώην μέσου της Εσπανιόλ.
Ωστόσο, η πρόταση της Μπέτις είναι μικρότερη (900.000 ευρώ το χρόνο) από εκείνη που του είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός (1,3 εκατ. ευρώ ετησίως), ποντάροντας όμως, ότι ο παίκτης θα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Primera Division.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας

