Άριστα… δέκα η Ισπανία απέναντι στην Ταϊτή
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία, διέλυσε 10-0 την Ταϊτή για τη 2η αγωνιστική στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξάγεται στην Βραζιλία. Η ομάδα από την Καραϊβική που συνετρίβη 6-1 από τη Νιγηρία στο πρώτο ματς, είναι μακράν η πιο αδύναμη που έχει εμφανιστεί στη διοργάνωση.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία, διέλυσε 10-0 την Ταϊτή για τη 2η αγωνιστική στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξάγεται στην Βραζιλία.
Η ομάδα από την Καραϊβική που συνετρίβη 6-1 από τη Νιγηρία στο πρώτο ματς, είναι μακράν η πιο αδύναμη που έχει εμφανιστεί στη διοργάνωση.
Από την άλλη πλευρά, οι «Φούριας Ρόχας» του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν σταμάτησαν το… σφυροκόπημα ακόμα κι αν το ματς είχε κριθεί και πέτυχαν το σκορ-ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης με τον Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει «καρέ» από γκολ και τον Νταβίντ Βίγια χατ-τρικ.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Βραζιλία-Μεξικό 2-0 (9΄ Νεϊμάρ, +90΄ Τζο)
Ιταλία-Ιαπωνία 4-3 (41` Ντε Ρόσι, 50` Ουτσίντα (αυτ), 52` Μπαλοτέλι (πεν), 86` Τζιοβίνκο – 21` Χοντα (πεν), 33` Καγκάβα, 69` Οκαζάκι)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ισπανία-Ταϊτή 10-0 (5΄,33΄,57΄,79΄ Τόρες, 31΄,89΄ Σίλβα, 39΄,49΄,64΄ Βίγια, 66΄ Μάτα)
Νιγηρία-Ουρουγουάη 21/6
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά
- Η Ευρώπη «εκτοξεύει» 22,1 δισ. ευρώ
- Greek statistics με την ανεργία: Όταν η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει τον εαυτό της
- Από τον αλ Άσαντ, στον αλ Σάρα – Συρία, ένας χρόνος μετά






