Με πέντε Ολυμπιονίκες και απόλυτη επιτυχία το «Spetses Classic Yacht Race 2013»
Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Spetses Classic Yacht Race 2013» στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, με Διοργανωτή Αγώνα τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και Διοργανωτή Φιλοξενίας το Poseidonion Grand Hotel.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Spetses Classic Yacht Race 2013» στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, με Διοργανωτή Αγώνα τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και Διοργανωτή Φιλοξενίας το Poseidonion Grand Hotel.
Στον αγώνα συμμετείχαν 65 σκάφη, από κάθε μεριά της Ελλάδας που ταξίδεψαν από την Άνδρο, τη Σύρο, την Πάρο, τη Μύκονο, την Κρήτη και την Κέρκυρα για να αγωνιστούν στις Σπέτσες, ενώ σημαντικές ήταν και οι συμμετοχές από το εξωτερικό.
Το φετινό Spetses Classic Yacht Race 2013 εκτός από πολυάριθμες συμμετοχές είχε ακόμα μια παγκόσμια αποκλειστικότητα, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκε σκάφος με πλήρωμα 5 Χρυσούς Ολυμπιονίκες!
Συγκεκριμένα, με το παραδοσιακό καΐκι «Αφρόεσσα» που ναυπηγήθηκε στην Κοιλάδα από ντόπιους τεχνίτες το 2006, αγωνίστηκαν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στη Ρώμη το 1960, Βασιλεύς Κωνσταντίνος, τ. Βασιλεύς των Ελλήνων, με τους επίσης Χρυσούς Ολυμπιονίκες από την ίδια διοργάνωση, Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη, την Ελληνίδα Χρυσή Ολυμπιονίκη στην Αθήνα το 2004, Σοφία Μπεκατώρου και την Κινέζα Χρυσή Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο το 2012, Lijia Xu.
Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης ήταν το Chivas Regal και επίσημος χρονομέτρης η Folli Follie.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»



