Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη πρώτη με φόντο τον τίτλο
Αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή οι «αιώνιοι» τελικοί της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται (20:00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό για 13η φορά στην ιστορία και 8η διαδοχική. Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, θα γνωρίζουμε αν οι Ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν τα πλεονέκτημα έδρας στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ή αν οι Πράσινοι θα κάνουν το break και θα πάρουν το πάνω χέρι για την επιστροφή στην κορυφή της Α1.
Ολυμπιακός υποδέχεται (20:00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό για 13η φορά στην ιστορία και 8η διαδοχική. Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, θα γνωρίζουμε αν οι Ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν τα πλεονέκτημα έδρας στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ή αν οι Πράσινοι θα κάνουν το break και θα πάρουν το πάνω χέρι για την επιστροφή στην κορυφή της Α1.
&source=in.gr">
Αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή οι «αιώνιοι» τελικοί της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται (20:00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό για 13η φορά στην ιστορία και 8η διαδοχική.
Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, θα γνωρίζουμε αν οι Ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν τα πλεονέκτημα έδρας στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ή αν οι Πράσινοι θα κάνουν το break και θα πάρουν το πάνω χέρι για την επιστροφή στην κορυφή της Α1.
Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας κρίνεται στις 3 νίκες (best of «5») και για πολλούς το πρωτάθλημα… μόλις τώρα αρχίζει. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το 11ο πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός το 33ο.
Πρωτάρης σε τελικούς Α1 ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ευελπιστεί να έχει την… τύχη που είχε και στην παρθενική συμμετοχή του σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας, το τριήμερο 10-12 Μαΐου στο Λονδίνο.
Ο Μπαρτζώκας πάντως υπολογίζει στην παρουσία του Στράτου Περπέρογλου από την πρώτη «μητέρα των μαχών», καθώς ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ενσωματώθηκε στις προπονήσεις από χθες έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στο μετατάρσιο. Έτοιμος είναι και ο Έισι Λο που ξεπέρασε τα γαστρεντερικά προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εν όψει του πρώτου αγώνα, με τη διοίκηση να… στέλνει την ομάδα σε ξενοδοχείο για να μείνουν ήρεμοι οι παίκτες.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας