Η Ρεάλ… σκούπισε και περιμένει στον τελικό της ACB
Στον τελικό του Ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ (ACB) προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας, επικράτησαν με 77-63 της Σαραγόσα και με... σκούπα (3-0) πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς. Εκεί περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα. Κορυφαίος των «μερένχες» ήταν ο Μίροτιτς με 18 πόντους, ενώ από τους φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1991 ξεχώρισε ο Ρολ με 12 πόντους.
Στον τελικό του Ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ (ACB) προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας, επικράτησαν με 77-63 της Σαραγόσα και με… σκούπα (3-0) πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς. Εκεί περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα. Κορυφαίος των «μερένχες» ήταν ο Μίροτιτς με 18 πόντους, ενώ από τους φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1991 ξεχώρισε ο Ρολ με 12 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Δικαίωση της στάσης του ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον τόκο στη βασική οφειλή
- Ερμού: Τραυματίστηκε γυναίκα από πτώση γυψοσανίδας
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ
- Ηλεία: Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος ανήλικης
- ΗΠΑ – Ιράν: Σε εξέλιξη οι συνομιλίες στο Ομάν – Η Τεχεράνη δηλώνει «έτοιμη» να υπερασπιστεί τον εαυτό της
- «Δεν έχει να κάνει με αυτόν τον ηλίθιο, αλλά με εμένα»: Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον για το bullying που δέχτηκε στα γυρίσματα μιας ταινίας

