Παρών έστω και με νάρθηκα ο Ναπολεόνι στο ματς με τον ΠΑΟΚ
Εξάρθρωση στον αντίχειρα υπέστη ο Στέφανο Ναπολεόνι στη διάρκεια του αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, όμως θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.
Εξάρθρωση στον αντίχειρα υπέστη ο Στέφανο Ναπολεόνι στη διάρκεια του αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, όμως θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ιταλός επιθετικός, που πέτυχε το 2-0 στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήγε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στο χέρι, αφού παραπονιόταν για πόνους. Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ατρόμητου, Νίκος Πισκοπάκης, διέγνωσε εξάρθρωση στον αντίχειρα και έτσι ο Ναπολεόνι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ φορώντας ειδικό νάρθηκα.
Ακόμα στην αναμέτρηση της Τούμπας αναμένεται να αγωνιστούν οι Ουντόζι (εξέτισε την ποινή του) και Δημούτσος (θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στη συνάντηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης), αλλά θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιαννούλης και Ταυλαρίδης.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΣ έκαναν τη Δευτέρα αποθεραπεία με εξαίρεση τον Ταυλαρίδη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό έκανε μόνο θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ανθεκτικότητα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ερντογάν: Μήνυμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Μια αιωνιότητα και μια μέρα
- Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις
- Ιράν: Μήνυμα Πεζεσκιάν για πυρηνικό πρόγραμμα: «Η Τεχεράνη δεν θα υποχωρήσει στις υπερβολικές απαιτήσεις»
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»

