Χωρίς Μισίμοβιτς και Βράνιες η Βοσνία απέναντι στην Λετονία
Χωρίς τους Τραυματίες Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες θα παραταχθεί η Βοσνία με την Λετονία στην Ρίγα στο απερχόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο ο προπονητής Σάφετ Σούσιτς.
Χωρίς τους ΤραυματίεςΖβιέζνταν Μισίμοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες θα παραταχθεί η Βοσνία με την Λετονία στην Ρίγα στο απερχόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο ο προπονητής Σάφετ Σούσιτς.
«Ο Βράνιες είναι εκτός για το υπόλοιπο των προκριματικών, λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει ο Μισίμοβιτς για τα προσεχή παιχνίδια» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρουμε τι σημαίνει ο Μισίμοβιτς για την ομάδα και ο Βράνιες είναι σημαντικός επίσης, λόγω της ταχύτητάς του, αλλά δεν θα υπάρχει δικαιολογία αν δεν νικήσουμε τους Λετονούς. Πρέπει να πάρουμε 12 βαθμούς από τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, εάν θέλουμε να πετύχουμε τον αντικειμενικό στόχο μας»
Η Βοσνία που διεκδικεί την «παρθενική» της πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ως ανεξάρτητο κράτος, είναι πρώτη στον 7ο όμιλο μετά και την νίκη της με 3-1 απέναντι στην Ελλάδα τον Μάρτιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX




