Την 5η θέση στον τελικό των 3ων μέτρων τραμπολίνο ανδρών κατέλαβε ο Στέφανος Παπαρούνας, στους αγώνες «World Series» της FINA, που διεξάγονται στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού (17-19 Μαΐου). Ο Έλληνας διεθνής συγκέντρωσε 412.60 βαθμούς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στέφανος Παπαρούνας και Μιχάλης Φαφαλής θ’ αγωνιστούν και στο «World Series» που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη από 24 έως 26 Μαΐου. Η πρώτη 5άδα του τελικού των 3ων μέτρων Τραμπολίνο: 1. Γιαχέλ Καστίγιο (Μεξικό) 490.20 βαθμοί, 2. Σίξιν Λι (Κίνα) 483.45, 3. Τσάο Χε (Κίνα) 460.20, 4. Κρίστοφερ Μιρς (Μ. Βρετανία) 455.50, 5. Στέφανος Παπαρούνας (Ελλάδα) 412.60.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.