Βασιλείου και Παπαδόπουλο κοιτάζει ο Παναθηναϊκός
Μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα παραμονής ή όχι των Τοτσέ και Φιγκερόα στην ομάδα, ενώ οι Πράσινοι έχουν ήδη έτοιμες... εφεδρικές λύσεις σε περίπτωση που αποχωρήσουν. Από τους άσους του Τριφυλλιού θα προταθεί μείωση αποδοχών και αυτό πολύ δύσκολα θα τους κρατήσει στον σύλλογο, ο οποίος έχει ως πρώτη επιλογή τον Μπεργκ, ενώ στη λίστα υπάρχου και δύο Έλληνες επιθετικοί.
Μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα παραμονής ή όχι των Τοτσέ και Φιγκερόα στην ομάδα, ενώ οι Πράσινοι έχουν ήδη έτοιμες… εφεδρικές λύσεις σε περίπτωση που αποχωρήσουν.
Από τους άσους του Τριφυλλιού θα προταθεί μείωση αποδοχών και αυτό πολύ δύσκολα θα τους κρατήσει στον σύλλογο, ο οποίος έχει ως πρώτη επιλογή τον Μπεργκ, ενώ στη λίστα υπάρχου και δύο Έλληνες επιθετικοί.
Πρόκειται για τον Στέλιο Βασιλείου του Λεβαδειακού, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα των Βοιωτών, και τον πρώην Πράσινο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό έχοντας πολύ καλή σεζόν με 11 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις


