Αρχίζει την Τετάρτη η ημιτελική φάση στην Α1 πόλο γυναικών
Επί αθηναϊκού εδάφους θα διεξαχθούν όλοι οι ημιτελικοί των πλέι-οφ γα την Α1 πόλο γυναικών, μετά τη συμφωνία του Ηρακλή να δώσει στο Λαιμό και το (τύποις) εντός έδρας παιχνίδι του με τη Βουλιαγμένη.
Επί αθηναϊκού εδάφους θα διεξαχθούν όλοι οι ημιτελικοί των πλέι-οφ γα την Α1 πόλο γυναικών, μετά τη συμφωνία του Ηρακλή να δώσει στο Λαιμό και το (τύποις) εντός έδρας παιχνίδι του με τη Βουλιαγμένη.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Τρίτωνα θα γίνουν κανονικά, την Τετάρτη στον Πειραιά και το Σάββατο στο Μαρούσι. Αν σε κάποια σειρά χρειαστεί τρίτο ματς (ενδεχόμενο μάλλον απίθανο…), αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών:
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5
Πειραιά 17:00 Ολυμπιακός-Τρίτων Αμαρ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5
ΝΟΒ 20:00 Βουλιαγμένη-Ηρακλής
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5
ΝΟΒ 10:00 Ηρακλής-Βουλιαγμένη
Αμαρουσίου 15:30 Τρίτων Αμαρ.-Ολυμπιακός
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5 (αν χρειαστούν)
Πειραιά 10:00 Ολυμπιακός-Τρίτων Αμαρ.
ΝΟΒ 19:00 Βουλιαγμένη-Ηρακλής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!


