Πάλι δεύτερος ο Ηρακλής, πιο κοντά στην άνοδο ο Απόλλων Σμύρνης
Ακόμη πιο κοντά στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε στη Ριζούπολη 4-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Β' εθνικής, και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης.
Ακόμη πιο κοντά στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε στη Ριζούπολη 4-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής, και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης.
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε εκ νέου ο Ηρακλής, νικώντας στο Καυτανζόγλειο 2-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ η Νίκη Βόλου πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα (1-0 την Παναχαϊκή) και πλέον ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με Παναιτωλικό, Καλλονή και Ολυμπιακό Βόλου.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αποκόμισε ένα πρόβλημα στη γάμπα (φάνηκε να τον τσιμπάει) και πλέον ο σέντερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί την Τρίτη (31/3) σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας