Ο Αναστασίου παρουσιάζεται και ο Κουίνσι φεύγει
Ξεκίνησαν τα... πήγαινε - έλα στην Παιανία! Την Τρίτη 14 Μαΐου παρουσιάζεται επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο νέος προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, ενώ προλειαίνεται το έδαφος για την αποχώρηση του Κουίνσι.
Ξεκίνησαν τα… πήγαινε – έλα στην Παιανία! Την Τρίτη 14 Μαΐου παρουσιάζεται επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο νέος προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, ενώ προλειαίνεται το έδαφος για την αποχώρηση του Κουίνσι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Στιβ Ρούτερ και Γιάννης Βονόρτας θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του 40χρονου προπονητή. Ο Ολλανδός Γιούσεφ Φος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας. Αναμένεται να γίνουν γνωστές τα πόστα που θα αναλάβουν οι Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος και Βασίλης Καλαποθαράκος.
Σε ό,τι αφορά στον Κουίνσι, ο εκπρόσωπος του Γκανέζου, Λίαμ Κάλεντερ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο και συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Απομένει να αποφασισθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επέλθει το «διαζύγιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»



