Πρώτα βαρκάδα στον ήρεμο Θερμαϊκό κόλπο και μετά δεξίωση με κοκτέιλ στη «Βίλα Μπιάνκα», που παρέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της τιμητικής εκδήλωσης για τον Νίκο Γκάλη, περιλάμβανε το μεσημεριανό πρόγραμμα για τους προσκεκλημένους άσους του παρελθόντος, φίλους, συμπαίκτες και αντίπαλους του Νίκου Γκάλη.

Οι θρύλοι του παγκόσμιου αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, απόλυτα χαλαροί και ευδιάθετοι, αντίθετα με τους φανατισμένους πρωταθλητές του παρελθόντος, σαν… παιδιά θυμήθηκαν τα παλιά και συζήτησαν πολλά για το παρελθόν αλλά και το παρόν τους ο καθένας στον δρόμο που έχει ακολουθήσει.

Το ξεχωριστό της μεσημεριανής διαδικασίας στη «Βίλα Μπιάνκα» ήταν τα τέσσερα τρόπαια που κοσμούσαν την αίθουσα στην είσοδο του κτιρίου! Τέσσερα από τα 21 τρόπαια του Αρη της μεγάλης εποχής, σε μία αίθουσα διακοσμημένη και με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καριέρα του μεγάλου Νίκου Γκάλη ακριβώς δίπλα.

Μικρές αναφορές στην ιστορία για όλους όσοι την έγραψαν στα ελληνικά και ξένα γήπεδα. Γι΄αυτούς που τα κέρδισαν και γι΄αυτούς που τα… έχασαν και ήταν επίσης παρόντες!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ