Με αφορμή το Holi, το Ινδουιστικό φεστιβάλ της άνοιξης που γιορτάζεται καθε χρόνο τέτοιες μέρες, το Breeder Feeder σας καλεί για ένα δείπνο με εποχιακά υλικά, από την Natachef.
Με αφορμή το Holi, το Ινδουιστικό φεστιβάλ της άνοιξης που γιορτάζεται καθε χρόνο τέτοιες μέρες, το Breeder Feeder σας καλεί για ένα δείπνο με εποχιακά υλικά, από την Natachef.
Πηγή αυτής της γιορτής η θρησκευτική και λαϊκή παράδοση της Ινδίας, που συνοδεύεται με χορούς και τραγούδια στους δρόμους, αλλά και πολύχρωμο, φρέσκο φαγητό.
Η άνοιξη είναι μια αναγεννησιακή εποχή που ξεκινά από τη γη και περνά στους ανθρώπους. Τα νεαρά βλαστάρια ξεπηδούν από τη γη και τα αρώματα των λουλουδιών γεμίζουν τον αέρα. Οι άνθρωποι βγαίνουν έξω, ψήνουν σε αυτοσχέδιες φωτιές λαχανικά και παίζουν «χρωματοπόλεμο»! ΗΝatachefεπιστρέφει στοBreeder Feederμε ανοιξιάτικη διάθεση τοΣάββατο 27 Απριλίου, εμπνέεται από την γιορτή και δημιουργεί ένα φρέσκο μενού που ξυπνά σώμα και πνεύμα.
Holi Menu
Amuse bouche με αυγό ορτυκιού και λάδι τρούφας
***
Σούπα με φρέσκο αρακά και μέντα
***
Σαλάτα με ρόκα, στιφτάρια, σπαράγγια, μανιτάρια και προσούτο Ευρυτανίας
***
Chicken tikka με πολύχρωμο ρύζι
***
Zελέ με λουίζα και χυμούς από ζαμπούκο & ιβίσκο
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε το veggie/νηστίσιμο εναλλακτικό μενού με ψητά λαχανικά στο κυρίως πιάτο και τη σαλάτα χωρίς το προσούτο
Holi, A Celebration of Spring by Natachef Σάββατο 27 Απριλίου 2013
Φέρτε μαζί το κρασί σας Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle,καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder. – corkage fee per bottle: 3 euros
*****
Natachef
Η μεγάλη της προσαρμοστικότητα ή μια τρομερή έλλειψη συγκέντρωσης έχουν ωθήσει τη Natachef να επεκταθεί σε πολλούς τομείς. Μπορεί να την έχετε ακούσει να τραγουδάει σε κάποιο bar της πόλης με τις Berlin Brides ή να την έχετε δει να παρουσιάζει ταινίες σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, αλλά ο τίτλος της chef τής έχει μείνει από την εποχή που έκανε catering από τη μικροσκοπική της κουζίνα. Αγαπά να πειραματίζεται με ήχους και γεύσεις. Στο τέλος της βραδιάς μπορεί να βγει από την κουζίνα και να κάνει ένα impromptu performance.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.