Με τον Σεκού Ολίσε η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, με τον Σεκού Ολίσε να φωνάζει «παρών». Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής και νωρίτερα στις 12.30 στην Μικτή ζώνη του γηπέδου Τούμπας, ο Κώστας Κατσουράνης, θα παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας αγωνιστικής.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα στις 17:00 συμμετέχουν 22 ποδοσφαιριστές, ενώ αποκλείστηκαν οι τραυματίες Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης.
Πιο αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ετο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.
Νωρίτερα στις 12.30 στην Μικτή ζώνη του γηπέδου Τούμπας, ο Κώστας Κατσουράνης, θα παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας αγωνιστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
- Αυτή είναι η διαδικασία για το συμβόλαιο του Λανουά
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο στα νέα με τα μεγάλα γεγονότα του 21ου αιώνα
- Αγρότες: Σε κλοιό κινητοποιήσεων η χώρα – «Κόκκινος συναγερμός» στην κυβέρνηση
- Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σε τροχιά περιφερειακής ενίσχυσης και διαφοροποίησης




