«Διπλό» ανόδου ο Εργοτέλης, εντός έδρας ήττα ο Απόλλων
Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Εργοτέλης στα Γιαννιτσά. Οι Κρήτες, σε αγώνα για την 36η ημέρα στη Football League, επικράτησαν 2-1 της τοπικής Αναγέννησης και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της κατάταξης με 61 βαθμούς. Έναν περισσότερο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου (είχε ρεπό), αλλά ο Παναιτωλικός, που έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο Αγρίνιο. Στη θέση του οδηγού παραμένει ο Απόλλωνας Σμύρνης, παρά την ήττα σοκ με 1-0 από τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη.
Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Εργοτέλης στα Γιαννιτσά. Οι Κρήτες, σε αγώνα για την 36η ημέρα στη Football League, επικράτησαν 2-1 της τοπικής Αναγέννησης και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της κατάταξης με 61 βαθμούς.
Έναν περισσότερο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου (είχε ρεπό), αλλά ο Παναιτωλικός, που έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο Αγρίνιο.
Στη θέση του οδηγού παραμένει ο Απόλλωνας Σμύρνης, παρά την ήττα σοκ με 1-0 από τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη.
Τα έως τώρα αποτελέσματα και η ανάλυση των αγώνων από το flnews.gr:
Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 0-0
Πιερικός-Καλλιθέα 1-1
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 0-0
Καβάλα-Βύζας Μεγάρων 1-0
Εθνικός Γαζώρου-Θρασύβουλος 1-1
Καλλονή-Φωκικός 3-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εργοτέλης 1-2
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής 4-3
Απόλλων Σμύρνης-Πανσερραϊκός 0-1
Ηρακλής-Λάρισα Έναρξη Live
* Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου
Πηγή: flnews.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη



