Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αντικρουόμενες πληροφορίες περί σύλληψης υπόπτου για τη Βοστώνη

Αντικρουόμενες πληροφορίες περί σύλληψης υπόπτου για τη Βοστώνη

Ύποπτο για τις βομβιστικές επιθέσεις που έσπειραν πανικό και θάνατο στον Μαραθώνιο της Βοστώνης φέρεται να αναγνώρισαν οι αμερικανικές αρχές από την ανάλυση δύο βίντεο από τον τόπο της αιματοχυσίας, στα οποία εμφανίζεται ένας άνδρας να αφήνει μία τσάντα πριν τις εκρήξεις και να απομακρύνεται. Αντικρουόμενες, ωστόσο, είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται σχετικά με το εάν συνελήφθη, καθώς ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι κρατείται ήδη, ενώ από άλλες διαψεύδεται.

Ύποπτο για τις βομβιστικές επιθέσεις που έσπειραν πανικό και θάνατο στον Μαραθώνιο της Βοστώνης φέρεται να αναγνώρισαν οι αμερικανικές αρχές από την ανάλυση δύο βίντεο από τον τόπο της αιματοχυσίας, στα οποία εμφανίζεται ένας άνδρας να αφήνει μία τσάντα πριν τις εκρήξεις και να απομακρύνεται.

Αντικρουόμενες, ωστόσο, είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται σχετικά με το εάν συνελήφθη, καθώς ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι κρατείται ήδη, ενώ από άλλες διαψεύδεται.

Επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις ομοσπονδιακές αρχές ασφαλείας, το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN μετέδωσε πως ο ύποπτος συνελήφθη.

Πληροφορίες περί κράτησης υπόπτου και επικείμενης μεταφοράς του ενώπιον δικαστηρίου της Βοστώνης μετέδωσε και το Associated Press, επικαλούμενο αξιωματούχου που έχει γνώση των εξελίξεων και μίλησε στο πρακτορείο ανωνύμως.

Ωστόσο, εν συνεχεία άλλες πηγές προσκείμενες στην αμερικανική κυβέρνηση και τις αρχές ασφαλείας ανέφεραν ότι επί του παρόντος δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από την ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός πολυκαταστήματος κοντά στο σημειό της δεύτερης έκρηξης και από ένα βίντεο τοπικού τηλεοπτικού δικτύου της Βοστώνης.

Στα πλάνα εμφανίζεται ένας άνδρας να αφήνει μία τσάντα στον τόπο της αιματοχυσίας πριν τις εκρήξεις και στη συνέχεια να απομακρύνεται, όπως μετέδωσαν πρώτοι το δίκτυο CNN και η ηλεκτρονική πύλη της εφημερίδας Boston Globle.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο