Η σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης παρουσιάζεται σε γκαλερί στο Νότινγκ Χιλ
Τη σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης σχεδίασε και εκθέτει στο Λονδίνο η 24χρονη ελληνίδα απόφοιτος του Goldsmiths University of London, Αιμιλία Μελετίου. Η 2,5 μέτρων ψηλή, ακέφαλη, λιγνή με τα γυάλινα φτερά (μήκους 2 μέτρων που κρέμονται από το ταβάνι) φιγούρα παρουσιάζεται στην έκθεση «Ch-Ch-Ch Changing» με τίτλο «Winged Victory. Winged Whaat? (Just.Do.It)» μέχρι της 9 Μαΐου στην Griffin Gallery στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ.
Τη σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης σχεδίασε και εκθέτει στο Λονδίνο η 24χρονη ελληνίδα απόφοιτος του Goldsmiths University of London, Αιμιλία Μελετίου.
Η 2,5 μέτρων ψηλή, ακέφαλη, λιγνή με τα γυάλινα φτερά (μήκους 2 μέτρων που κρέμονται από το ταβάνι) φιγούρα παρουσιάζεται στην έκθεση «Ch-Ch-Ch Changing» με τίτλο «Winged Victory. Winged Whaat? (Just.Do.It)» μέχρι της 9 Μαΐου στην Griffin Gallery στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ.
Το συγκεκριμένο έργο είναι μέρος από μία σειρά σύγχρονων, μυθικών, υβριδικών πλασμάτων τα οποία η Αιμιλία Μελετίου συνεχίζει να δημιουργεί.
Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τρία, ενώ μετά την Νίκη της Σαμοθράκης ακολουθεί η Μέδουσα, πλάσμα το οποίο η ίδια δουλεύει αυτόν τον καιρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης





