Πέθανε ο Φιλ Ραμόουν, παραγωγός μεγάλων αστέρων της αμερικανικής μουσικής
Ο Φιλ Ραμόουν, παραγωγός δισκογραφίας, ο οποίος συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 50 χρόνια -ανάμεσά τους οι Ρέι Τσαρλς, Φρανκ Σινάτρα, Πολ Σάιμον, Μπίλι Τζόελ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ- έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, στο Μανχάταν, σε ηλικία 79 ετών. Εκτός από τις συνεργασίες του με μουσικούς θρύλους, ο Ραμόουν ξεχώρισε ως ένας από τους παραγωγούς που «πίστεψαν» πρώτοι στα CD.
Ο Φιλ Ραμόουν, παραγωγός δισκογραφίας, ο οποίος συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 50 χρόνια -ανάμεσά τους οι Ρέι Τσαρλς, Φρανκ Σινάτρα, Πολ Σάιμον, Μπίλι Τζόελ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ- έφυγε χθες Σάββατο από τη ζωή, στο Μανχάταν, σε ηλικία 79 ετών.
Εκτός από τις συνεργασίες του με μουσικούς θρύλους, ο Ραμόουν ξεχώρισε ως ένας από τους παραγωγούς που «πίστεψαν» πρώτοι στα CD. Ήταν παραγωγός στο πρώτη μαζικά εμπορική επιτυχία που κυκλοφόρησε σε CD, το 52nd Street του Μπίλι Τζόελ το 1982.
Παρότι δεν έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του, ο Ραμόουν λέγεται ότι εισήχθη σε νοσοκομείο του Μανχάταν στα τέλη Φεβρουαρίου με ανεύρυσμα στην αορτή.
Στη διάρκεια της καριέρας του βραβεύτηκε με 14 Γκράμι και με ένα Έμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Γιατί οι νέοι επιλέγουν σπίτια χωρίς καθιστικό στις μεγάλες πόλεις
- Google: Η «κρυφή» λειτουργία του Android 17 για ταχύτερη φόρτιση
- Χανιά: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 39χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αγυιάς
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος




