Χάλκινο μετάλλιο για την Βουγιούκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Η ίωση που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, δεν στέρησε από την Βάσω Βουγιούκα, το δικαίωμα να βρεθεί για πρώτη φορά εφέτος στο βάθρο των νικητριών μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η 5η Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και πρόσθεσε αρκετούς βαθμούς στο... σακούλι της, για την παγκόσμια κατάταξη της FIE.
Η ίωση που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, δεν στέρησε από την Βάσω Βουγιούκα, το δικαίωμα να βρεθεί για πρώτη φορά εφέτος στο βάθρο των νικητριών μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η 5η Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και πρόσθεσε αρκετούς βαθμούς στο… σακούλι της, για την παγκόσμια κατάταξη της FIE.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανή Όλγα Καρλάν, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Μαριέλ Ζαγκούνις. Εκτός της Βουγιούκα, στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών βρέθηκε και η Κορεάτισα Γιγιεόν Κιμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Εκκληση «όλα τα μέρη» να τηρούν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου απευθύνει ο Μαρκ Κάρνι
- ΟΗΕ: Η πρώην αντιπρόεδρος της Κόστα Ρίκα Ρεβέκα Γκρίνσπαν υποψήφια να διαδεχθεί τον Αντόνιο Γκουτέρες
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
