Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μασάντο
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Πάουλο Μασάντο, για τον οποίο η Λοκομοτίβ Μόσχας δεν επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση όπως αναμενόταν. Ο Πορτογάλος μέσος μάλιστα, έγραψε σχόλιο και ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο facebook, γράφοντας: «Επιστρέφω τώρα στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να κερδίσω τίτλους για τον Ολυμπιακό. Σπουδαία νίκη απόψε». Μάλιστα στην φωτογραφία που τράβηξε στο αεροπλάνο της επιστροφής, ήταν με τον Πάμπλο Κοντρέρας για τον οποίο ανέφερε: «Και ένας σπουδαίος φίλος, ο Πάμπλο Κοντρέρας».
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Πάουλο Μασάντο, για τον οποίο η Λοκομοτίβ Μόσχας δεν επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση όπως αναμενόταν.
Ο Πορτογάλος μέσος μάλιστα, έγραψε σχόλιο και ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο facebook, γράφοντας: «Επιστρέφω τώρα στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να κερδίσω τίτλους για τον Ολυμπιακό. Σπουδαία νίκη απόψε».
Μάλιστα στην φωτογραφία που τράβηξε στο αεροπλάνο της επιστροφής, ήταν με τον Πάμπλο Κοντρέρας για τον οποίο ανέφερε: «Και ένας σπουδαίος φίλος, ο Πάμπλο Κοντρέρας».
Πάντως, και από τον Ολυμπιακό επεσήμαναν ότι δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πορτογάλο μέσο.
Οι Ρώσοι δεν προχώρησαν σε νέα πρόταση για την απόκτηση του και έτσι ο Πορτογάλος θα παραμείνει στο «λιμάνι» τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
- Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Special Olympics Hellas

