Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mr

Αντώνης Κανάκης: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mr «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Mr «Ράδιο Αρβύλα» γεννήθηκε σαν σήμερα, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη τηλεοπτική σάτιρα. Ευφυής, πνευματώδης, καυστικός ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και μας κατέκτησε! Γεννήθηκε στη λεβεντομάνα Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 και το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Δούμας. Ο Αντώνης Κανάκης ήταν εραστής του ραδιοφώνου και μάλιστα έκανε μουσικές εκπομπές, αφου η […]

Ο Mr «Ράδιο Αρβύλα» γεννήθηκε σαν σήμερα, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη τηλεοπτική σάτιρα. Ευφυής, πνευματώδης, καυστικός ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και μας κατέκτησε!
Γεννήθηκε στη λεβεντομάνα Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 και το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Δούμας. Ο Αντώνης Κανάκης ήταν εραστής του ραδιοφώνου και μάλιστα έκανε μουσικές εκπομπές, αφου η μουσική είναι η μεγαλύτερή του αδυναμία. Τέλειωσε το Λύκειο και σπούδασε σε μια σχολή μάρκετινγκ. Ήξερε από τότε τι ήθελε να κάνει στη ζωή του, πράγμα που πέτυχε και με το παραπάνω!


Ξεκίνησε σαν «ραδιοπειρατής» με το όνομα Αντώνης Κανάκης, αφού ήταν πολύ της μόδας τότε οι ραδιοπειρατές να χρησιμοποιούν ψεύτικα ονόματα. Ο Αντώνης όμως κράτησε το «Κανάκης» και στην μετέπειτα επαγγελματική του καριέρα.
Από 13 ετών συμμετείχε στο πειρατικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για έξι χρόνια.
Για τη σεζόν 1987-1988 παρουσίαζε την εκπομπή «Τι ακούει η Θεσσαλονίκη» στον ραδιοφωνικό σταθμό του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης FM 100, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 1991, στη θέση του διευθυντή προγράμματος, ενω συγχρόνως ήταν και συμπαρουσιαστής της μουσικής εκπομπής «BEATBOX» στην TV 100, μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη.

Αφού δήλωσε παραίτηση το 1991, την επόμενη χρονιά το 1992 ανέλαβε την παρουσίαση εκπομπής με τίτλο «Τι ακούει η Θεσσαλονίκη» στο KISS FM Θεσσαλονίκης.

Μετά ήρθε η τηλεόραση.

Τη σεζόν 1993 – 1994 παρουσίασε δύο μουσικές εκπομπές στην ΕΤ3:
Το «Ραντάρ» και το «T-Shirt».
Την ίδια εποχή παρουσίαζε τη ραδιοφωνική εκπομπή «Τι ακούει η Θεσσαλονίκη» στον ΑΝΤ1 RADIO 97,5. Και ακολουθεί το «Κομφούζιο», μαζί με τον Αντώνη Παραρά και τον Σωτήρη Καλυβάτση, η οποία προβλήθηκε τη σεζόν 1994-1995 στην ΕΤ3 και τη σεζόν 1995-1996 στο STAR CHANNEL.


Το 1997 σταματάει το ραδιόφωνο λόγω έλλειψης χρόνου, ενώ την ίδια χρονική περίοδο ανέλαβε (για ένα μόνο χρόνο) την αρχισυνταξία και σκηνοθεσία του Α.Μ.Α.Ν., στο οποίο και συμπρωταγωνιστεί με τον Σωτήρη Καλυβάτση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL.
Από το 1997 μέχρι και σήμερα ανέλαβε τα ίδια ακριβώς καθήκοντα στον ΑΝΤ1.

Άλλες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει σκηνοθετήσει είναι «ΑΜΑΝ τα καθάρματα», «Οι Τρεις Φίλες» και «Χαϊβάνια 3-0», στις οποίες και συμπρωταγωνίστησε και πάλι με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Γιάννη Σερβετά.
Το 2008 δημιούργησε με τον Γιάννη Σερβετά τον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine 89.7», στον οποίο και παρουσιάζει εκπομπές.
Μετά ήρθε το πολύ επιτυχημένο «Ράδιο Αρβύλα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη Σαρδέλα βεβαίως.

Στην τηλεόραση δεν είναι μόνο παρουσιαστής. Τα κάνει όλα. Σκηνοθετεί, κάνει μοντάζ, αρχισυνταξία, παίζει! Με λίγα λόγια δημιουργεί τηλεόραση.
Αρθρογραφεί επίσης σε διάφορα sites και περιοδικά και επεκτείνεται και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. αφού διατηρεί νυχτερινά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.

Σε όλες του τις τηλεοπτικές εκπομπές η σάτιρα και το χιούμορ έχουν πάντα ένα πολιτικό υπόβαθρο.

Στο σπίτι του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης ξεκουράζεται, συγκεντρώνεται και γεμίζει τις μπαταρίες του για τις επόμενες καλλιτεχνικές του εξορμήσεις.

Για τα προσωπικά του ο Αντώνης Κανάκης δεν μιλά σχεδόν ποτέ. Και αυτό γιατί πιστεύει πως αν κάνεις δημόσια τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, με τον άνθρωπο της καρδιάς σου, παύει η ζωή σου να είναι προσωπική. Ο μόνος δεσμός που είδε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός με τη Σάντυ

Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024