Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, περιμένει τους λάτρεις του κρασιού, που θα βρεθούν στο Semiramis Restaurant.
Μερικές από τις πιο αγαπημένες ετικέτες του Κτήματος Αβαντίς, θα συνδυαστούν με το ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά μενού, που έχει επιμεληθεί ο executive chef του Semiramis Restaurant, Παναγιώτης Τσιργιώτης.
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός 70 κρατήσεων. Reservation number 210 6284500. Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά. Ώρα προσέλευσης 21:00
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.