Το Silver Linings Playbook (Οδηγός Αισιοδοξίας) είναι ήδη στους κινηματογράφους κι εμείς ανακαλύπτουμε ότι ο Bradley Cooper δεν είναι μόνο εκείνος ο «παλιο-άντρας» του Hangover αλλά ένα κατά βάθος γλυκό αγόρι.
Στο μέλλον περιμένουμε επίσης να δούμε τον 38χρονο ηθοποιό στο The Words (με συμπρωταγωνίστρια τη σύντροφό του Zoe Saldana) και φυσικά στην τρίτη συνέχεια του Hangover.
Όσο για τη Zoe Saldana οι φήμες τους θέλουν άλλοτε να έχουν χωρίσει και άλλοτε να τα έχουν ξαναφτιάξει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας