Ο σύζυγος της Νάταλι Πόρτμαν νέος διευθυντής στο μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού
Ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ, υπεύθυνος για τη χορογραφία του Μαύρου Κύκνου είναι από την Πέμπτη ο νέος διευθυντής του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, μίας από τις παλαιότερες και σπουδαιότερες ομάδες χορού στον κόσμο.
Ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ, υπεύθυνος για τη χορογραφία του Μαύρου Κύκνου είναι από την Πέμπτη ο νέος διευθυντής του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, μίας από τις παλαιότερες και σπουδαιότερες ομάδες χορού στον κόσμο.
Ο 35χρονος Μιλπιέ, που πέρυσι παντρεύτηκε την βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια του Μαύρου Κύκνου, Νάταλι Πόρτμαν, και απέκτησε μαζί της έναν γιο, θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον Οκτώβριο του 2014.
Η ανακοίνωση δια στόματος του διευθυντή της Όπερας του Παρισιού, Νικολά Ζοέλ, έδωσε τέλος σε μήνες εικασιών σχετικά με το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Μπριζίτ Λεφέβρ, διευθύντρια του μπαλέτου από το 1995, η οποία πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί στα τέλη της σεζόν 2013-2014.
Τη θέση αυτή κατείχε για πολλά χρόνια ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγεφ, ο οποίος πέθανε το 1993.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους





