Τον Ιούλιο αναμένεται η γέννηση του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους
Το μωρό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, ανακοίνωσε το Παλάτι του St James. Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ είναι καλή, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα.
Το μωρό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, ανακοίνωσε το Παλάτι του St James.
Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ είναι καλή, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ υπέφερε από πρωινή ναυτία.
Παρά τις φήμες ότι μπορεί να κυοφορεί δίδυμα, η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κυοφορεί ένα έμβρυο.
Η εγκυμοσύνη της 31χρονης Δούκισσας του Κέμπριτζ αποκαλύφθηκε το Δεκέμβριο, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – 2η ημέρα: Πηγαδάκια, πρωτοκλασάτοι και οι ψηφοφορίες που έδειξαν ισορροπίες
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- Στη φυλακή ακόμα τέσσερις για το κύκλωμα απάτης με το ΦΠΑ, ανάμεσά τους και πρώην παίκτης ριάλιτι
- Ωρα της Γης: Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε» – Το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Ακρόπολη στο σκοτάδι
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- Πρέπει ο σκύλος να χαιρετά όλους στη βόλτα; – Τι ισχύει πραγματικά
- «Το σε λίγο δεν ήρθε ποτέ» – Η συγκινητική ανάρτηση της δασκάλας του 34χρονου δύτη που χάθηκε στα Λιμανάκια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442