
Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Νέο Ηράκλειο
Επίθεση με πέτρες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Ηράκλειο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, πρόκειται για την τρίτη φορά που σημειώνεται επίθεση στα συγκεκριμένα γραφεία από την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου. «Η δράση μας κάποιους ενοχλεί. Είναι οικτρή μειοψηφία. Η τακτική του εκφοβισμού της κοινωνίας, προφανώς, και όχι των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ γιατί αυτό δεν γίνεται, δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα. Θα αποτύχει» επισημαίνεται.
Επίθεση με πέτρες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Ηράκλειο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, πρόκειται για την τρίτη φορά που σημειώνεται επίθεση στα συγκεκριμένα γραφεία από την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.
Στα συγκεκριμένα γραφεία έχει σημειωθεί ξανά επίθεση την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012, καθώς και τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2013.
«Είναι σαφές πως δεν μπορούμε να ομιλούμε για μεμονωμένα γεγονότα. Η δράση μας κάποιους ενοχλεί. Είναι οικτρή μειοψηφία.
»Η τακτική του εκφοβισμού της κοινωνίας, προφανώς, και όχι των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ γιατί αυτό δεν γίνεται, δεν θα περάσει. Η στρατηγική της έντασης έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα. Θα αποτύχει.
»Συνεχίζουμε τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, ενάντια στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας. Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και μιας ζωής με αξιοπρέπεια» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442