Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Γκέσιο και έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Ψυχογιό
Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος έλυσε την Παρασκευή (4/1) το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς σε αντίθεση με τον Νίκο Ψυχογιό που θα εξακολουθήσει να φοράει τα «κίτρινα».
Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος έλυσε την Παρασκευή (4/1) το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς σε αντίθεση με τον Νίκο Ψυχογιό που θα εξακολουθήσει να φοράει τα «κίτρινα».
Ο Γιάννης Γκέσιος, μολονότι είχε διετές συμβόλαιο, δεν ζήτησε αποζημίωση από τον Αρη. Πληρώθηκε τα δεδουλευμένα και αποχώρησε από την ομάδα στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων για το υπόλοιπο της σεζόν.
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Άρης τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Γιάννη Γκέσιο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο παίκτες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ΟΦΗ και Κέρκυρα.
Αντιθέτως, διοίκηση και Αλκαράθ αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Ψυχογιό. Ο 23χρονος αμυντικός ειδοποιήθηκε να παραστεί το πρωί στο Ν. Ρύσιο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το όνειρο ο Λαπόρτα είναι να φέρει τον Άλβαρες στην Μπαρτσελόνα»
- ΗΠΑ: Δεν βλέπει τέλος στο πόλεμο του Ιράν ο Τραμπ – Θηλιά στο λαιμό του ακρίβεια και ενδιάμεσες εκλογές
- Το trailer του Spider-Man έγινε το πρώτο που σπάει το «φράγμα» του 1 δισ. views
- Αύξηση κατώτατου μισθού: «Ασπιρίνη» 40 ευρώ σε σοβαρά νοσούντες – Τα εκμηδενίζει η ακρίβεια
- Super League: Οι διαιτητές αμφισβητούν τις βαθμολογίες τους!
- Ακτινολόγοι προειδοποιούν για πιθανές απάτες με deepfake ακτινογραφίες




