Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
P.Solberg: Η Citroen έκανε επεμβάσεις στο αυτοκίνητό μου

P.Solberg: Η Citroen έκανε επεμβάσεις στο αυτοκίνητό μου

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε στο κανάλι TV2 της πατρίδας του ο P.Solberg.

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συνεργασία του με την ομάδα της Citroen (όταν το 2011 αγωνιζόταν με αυτήν ως ιδιώτης) πέρασε ο P. Solberg.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ του 2003 εκμυστηρεύτηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TV2 της Νορβηγίας, πως το 2011 η Citroen μετά το ράλλυ Ακρόπολις έκανε παρεμβάσεις στο DS3 της ομάδας του με στόχο περιορίσει τις επιδόσεις του.

Ο Νορβηγός δεν ξεκαθάρισε τον τρόπο των παρεμβάσεων (κακής ποιότητας, όχι εξελιγμένα ανταλλακτικά ή μέσω εντολών) αλλά είπε πως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησε ξαφνικά τη συνεργασία μαζί τους.

Ο «Mr Hollywood», όπως είναι το παρατσούκλι του, είπε πως του έγιναν προτάσεις να συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα τον Ιανουάριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού( WTCC) ή το Rallycross. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι θα του λείψει το WRC αλλά και πως θα μπορούσε να κερδίσει τον -επιστήθιο φίλο του- S. Loeb.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο