Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συνεργασία του με την ομάδα της Citroen (όταν το 2011 αγωνιζόταν με αυτήν ως ιδιώτης) πέρασε ο P. Solberg.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ του 2003 εκμυστηρεύτηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TV2 της Νορβηγίας, πως το 2011 η Citroen μετά το ράλλυ Ακρόπολις έκανε παρεμβάσεις στο DS3 της ομάδας του με στόχο περιορίσει τις επιδόσεις του.
Ο Νορβηγός δεν ξεκαθάρισε τον τρόπο των παρεμβάσεων (κακής ποιότητας, όχι εξελιγμένα ανταλλακτικά ή μέσω εντολών) αλλά είπε πως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησε ξαφνικά τη συνεργασία μαζί τους.
Ο «Mr Hollywood», όπως είναι το παρατσούκλι του, είπε πως του έγιναν προτάσεις να συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα τον Ιανουάριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού( WTCC) ή το Rallycross. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι θα του λείψει το WRC αλλά και πως θα μπορούσε να κερδίσει τον -επιστήθιο φίλο του- S. Loeb.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.