Με μικρές αλλαγές στην αποστολή του ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή
Νέοι παίκτες και με μικρό χρόνο συμμετοχής συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (Τετάρτη, 20:00) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Νέοι παίκτες και με μικρό χρόνο συμμετοχής συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (Τετάρτη, 20:00) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο Πορτογάλος επέλεξε τους Γιαννιώτη, Ζαραδούκα και Ιωαννίδη στο σύνολο των παικτών που θα ταξιδέψει για την Πάτρα, αφήνοντας εκτός του Κάρολ και τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης.
Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δύο οικογενειακά διπλά, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Στη συνέχεια δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Τοροσίδης, Σιόβας, Πάντελιτς, Αμπντούν και Τάτος (γαστρεντερίτιδα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου




