Στα V8 Supercars ο C.Stoner
Δύο νέες ομάδες μπαίνουν στα V8 Supercars της Αυστραλίας ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 και του 2011 στα MotoGP Casey Stoner οδήγησε στην πίστα του Queensland ένα αυτοκίνητο της ομάδας Triple Eight.
Σημαντική είναι η επόμενη χρονιά για το Πρωτάθλημα Αυστραλίας V8 Supercars. Οι αιώνιοι αντίπαλοι (η Holden και η Ford) δεν θα μάχονται μόνο μεταξύ τους αλλά θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους… ξένους τις ομάδες της Nissan και Mercedes.
Οι δύο εταιρίες μπαίνουν για πρώτη φορά στις πίστες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και όλοι περιμένουν να αυξηθεί το θέαμα και ο συναγωνισμός.
Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό νέο που μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία αφού ο Casey Stoner μπορεί να εγκατέλειψε τα MotoGP, αλλά όπως φαίνεται δεν θα πάψει να αγωνίζεται.
Ο 27χρονος κοιτάζει προς τους αγώνες αυτοκινήτων και συνεχίζει τις επαφές του με τις ομάδες των V8 Supercars. Μάλιστα ίσως τον δούμε από το 2013 να οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητα του κορυφαίου πρωταθλήματος της πατρίδας του.
Αυτή τη φορά ο Αυστραλός ήταν στην πίστα Queensland και οδήγησε το αυτοκίνητο της ομάδας Triple Eight υπο την καθοδήγηση του δύο φορές πρωταθλητή Craig Lowndes.
Ο Adrian Burgess, manager του Craig Lowndes, ενθουσιάστηκε με την ταχύτητα και την αντιμετώπιση του C. Stoner. «Έκανε καλή δουλειά, ενώ μαθαίνει το αυτοκίνητο».
«Σημείωσε χρόνο 1.11″ έπειτα από 3 προσπάθειες. Κάναμε αλλαγές στις αναρτήσεις και τον αφήσαμε ελεύθερο να δει πως συμπεριφέρεται ένα πραγματικό V8 Supercar».
«Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί, θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα αποφασίσει μετά τι θέλει να κάνει. Δεν τον πιέζουμε, η απόφαση είναι δική του, αν έρθει θα τον στηρίξουμε στο 100%».
auto.in.gr
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442