Παρουσιάστηκε επισήμως ο Σκολάρι από τη Βραζιλία
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος θα οδηγήσει τη Σελεσάο στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο θα διοργανώσει η χώρα της... σάμπα και του καφέ. Ο 64χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε επισήμως την Πέμπτη και θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με την Αγγλία στο Λονδίνο.
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος θα οδηγήσει τη Σελεσάο στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο θα διοργανώσει η χώρα της… σάμπα και του καφέ.
Ο 64χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε επισήμως την Πέμπτη και θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με την Αγγλία στο Λονδίνο.
Ο Σκολάρι καθόταν στον πάγκο της Βραζιλίας όταν αυτή κατέκτησε το 5ο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 και ήταν εξ’ αρχής ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας, ειδικά μετά τη διάψευση των σεναρίων περί Γκουαρδιόλα.
Δεξί χέρι του θα είναι ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα (προπονητής της Σελεσάο στο Μουντιάλ του 1994) και τόνισε ότι η Βραζιλία έχει την υποχρέωση να κερδίσει του Μουντιάλ του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα δηλώσεων για τα δασικά αυθαίρετα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με μπρόκολο
- Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας – Τι ισχύει για τους εργαζόμενους
- Αυτές είναι οι τροφές που μας φτιάχνουν τη διάθεση τον χειμώνα
- Tο Air Force One που κατευθυνόταν στο Νταβός επιστρέφει στη βάση Άντριους λόγω τεχνικού προβλήματος
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο



