Παρουσιάστηκε επισήμως ο Σκολάρι από τη Βραζιλία
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος θα οδηγήσει τη Σελεσάο στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο θα διοργανώσει η χώρα της... σάμπα και του καφέ. Ο 64χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε επισήμως την Πέμπτη και θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με την Αγγλία στο Λονδίνο.
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος θα οδηγήσει τη Σελεσάο στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο θα διοργανώσει η χώρα της… σάμπα και του καφέ.
Ο 64χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε επισήμως την Πέμπτη και θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με την Αγγλία στο Λονδίνο.
Ο Σκολάρι καθόταν στον πάγκο της Βραζιλίας όταν αυτή κατέκτησε το 5ο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 και ήταν εξ’ αρχής ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας, ειδικά μετά τη διάψευση των σεναρίων περί Γκουαρδιόλα.
Δεξί χέρι του θα είναι ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα (προπονητής της Σελεσάο στο Μουντιάλ του 1994) και τόνισε ότι η Βραζιλία έχει την υποχρέωση να κερδίσει του Μουντιάλ του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
