Η Φράιμπουργκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Στουτγάρδης, «κόλλησε» η Γκλάντμπαχ
Την πολύ καλή πορεία της στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα συνέχισε η Φράιμπουργκ, επικρατώντας εύκολα 3-0 εντός έδρας της Στουτγάρδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Ρόζενταλ στο 22', ο Κρμας στο 67' και ο Κρούζε στο 73' πέτυχαν τα γκολ των νικητών που «φιγουράρουν» στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Νίκη για τη Λεβερκούζεν, στο 1-1 έμεινε η Γκλάντμπαχ με την Αουγκσμπουργκ.
Την πολύ καλή πορεία της στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα συνέχισε η Φράιμπουργκ, επικρατώντας εύκολα 3-0 εντός έδρας της Στουτγάρδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Ρόζενταλ στο 22′, ο Κρμας στο 67′ και ο Κρούζε στο 73′ πέτυχαν τα γκολ των νικητών που «φιγουράρουν» στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Η προτελευταία της βαθμολογίας, Χοφενχάιμ, δεν μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της Λεβερκούζεν προς τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας της μπουντεσλίγκα. Οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν 2-1 εκτός έδρας, ενώ η Γκλάντμπαχ απέτυχε να περάσει το εμπόδιο της ουραγού, Αουγκσμπουργκ (1-1).
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Ιγκα Σφιόντεκ «πήρε ρεβάνς» από την Μαρία Σάκκαρη και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Indian Wells των ΗΠΑ.