Στις 29 Νοεμβρίου το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Η πρώτη μεγάλη μήκους ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «Αν», έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου. Η ταινία περιγράφει μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. «Τι θα συνέβαινε εάν ο Δημήτρης έβγαινε ή δεν έβγαινε από το σπίτι του στην Αθήνα το 2009;» αναρωτιέται ο Χρ.Παπακαλιάτης. Δείτε το αφιέρωμα
Η πρώτη μεγάλη μήκους ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «Αν», έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου.
«Σε μία πρώτη ανάγνωση το Αν είναι μία ερωτική ιστορία. Σε μια δεύτερη ανάγνωση έχει να κάνει με το δίπολο έρωτα-μοναξιά και όλα τα ερωτηματικά που αυτό θέτει» είχε πει ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ταινίας του.
Η ταινία περιγράφει μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. «Τι θα συνέβαινε εάν ο Δημήτρης έβγαινε ή δεν έβγαινε από το σπίτι του στην Αθήνα το 2009;» αναρωτιέται ο Χρ.Παπακαλιάτης.
Η ιστορία εξελίσσεται σε παράλληλο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα και κοινό παρονομαστή όλων τον έρωτα.
- Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε φωτογραφικό υλικό στο αφιέρωμα για το «Αν»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντουμπάι: Καπνός σε πολυώροφο κτίριο στη μαρίνα – Αναφορές για εκρήξεις
- Ιράν: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 168 παιδιών που σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό σχολείου
- Λάρισα: Πώς δρούσε η οικογενειακή σπείρα που έκανε κομπίνες με «χρυσές» λίρες – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
- Κυριακίδης: «Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη»
- Χανιά: Διαρρήκτης εισβάλει σε ιατρείο από τρύπα 20 εκατοστών
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν



