Νέα προκλητική δήλωση Κασιδιάρη για Μ.Ρεπούση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Απειλές κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό. Σε δήλωσή του έξω από τη Βουλή ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, καθώς και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑιο βουλευτές τρώνε πόρτα».
Απειλές κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό.
Σε δήλωσή του έξω από τη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, καθώς και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές τρώνε πόρτα».
Σε απάντησή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τέτοιου τύπου δηλώσεις, αλλά και αντίστοιχου περιεχομένου φασιστικές ενέργειες, «όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στο να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, την ενίσχυση της δημοκρατίας».
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση καλεί όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν, ιδιαίτερα την κυβέρνηση, η οποία με τη στάση της ενθαρρύνει και αξιοποιεί τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
- Δημοσκόπηση: Η λέξη «συγκάλυψη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση λένε 7 στους 10 – Χάνει έδαφος από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442