Σε τέσσερις μήνες μειώθηκε η ποινή του Αντόνιο Κόντε
Σε τέσσερις μήνες μειώθηκε η ποινή του Αντόνιο Κόντε
Το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε την μείωση της ποινής του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, στους τέσσερις μήνες. Ο Ιταλός προπονητής θα επιστρέψει στον πάγκο των «μπιανκονέρι» στις 9 Δεκεμβρίου, στο ματς Παλέρμο – Γιουβέντους.
O Κόντε είχε τιμωρηθεί με 10 μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για την σιωπή του αναφορικά με το ματς Αλμπινολέφε – Σιένα, τον Μάιο του 2011, αφού θεωρήθηκε πως γνώριζε για την προσπάθεια δωροδοκίας που έγινε σε αυτό τον αγώνα και ότι προτίμησε να μην αναφέρει τίποτα.
Οι δικηγόροι της Γιουβέντους κατέθεσαν προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την μείωση της ποινής του Κόντε και την Παρασκευή (5/10) έγινε δεκτή, με την τιμωρία να πέφτει στους 4 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς

