Σε τέσσερις μήνες μειώθηκε η ποινή του Αντόνιο Κόντε
Σε τέσσερις μήνες μειώθηκε η ποινή του Αντόνιο Κόντε
Το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε την μείωση της ποινής του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, στους τέσσερις μήνες. Ο Ιταλός προπονητής θα επιστρέψει στον πάγκο των «μπιανκονέρι» στις 9 Δεκεμβρίου, στο ματς Παλέρμο – Γιουβέντους.
O Κόντε είχε τιμωρηθεί με 10 μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για την σιωπή του αναφορικά με το ματς Αλμπινολέφε – Σιένα, τον Μάιο του 2011, αφού θεωρήθηκε πως γνώριζε για την προσπάθεια δωροδοκίας που έγινε σε αυτό τον αγώνα και ότι προτίμησε να μην αναφέρει τίποτα.
Οι δικηγόροι της Γιουβέντους κατέθεσαν προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την μείωση της ποινής του Κόντε και την Παρασκευή (5/10) έγινε δεκτή, με την τιμωρία να πέφτει στους 4 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έκρηξη της αγροτιάς
- Ντακότα Τζόνσον: «Κάποιοι χρηματοδότες ταινιών είναι πραγματικά σκοτεινοί, ύποπτοι»
- Aκτινογραφία των διαβάσεων στην Αθήνα – Γιατί οι διαβάτες εξακολουθούν να πεθαίνουν
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma



