Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας για το… παρελθόν του Σπάθα
Στη καθιερωμένη - πριν κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού παιχνίδι - ανακοίνωσή της, η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή της αναμέτρησης που είναι να σφυρίξει στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, Ηλία Σπάθα.
Στη καθιερωμένη – πριν κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού παιχνίδι – ανακοίνωσή της, η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή της αναμέτρησης που είναι να σφυρίξει στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, Ηλία Σπάθα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ορίστηκε να διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο του Πειραιά.
» Πριν από δυο χρόνια, στο παιχνίδι Λάρισας – Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Πέρσι, παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, επέμεινε στη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός. Στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – Ατρόμητος, έπειτα από πανθομολογούμενη κακή διαιτησία, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρόεδρο της ομάδας του Περιστερίου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αύριο θα υπάρξει ισονομία, όπως και σε άλλα παιχνίδια και δεν θα επαναληφθούν ‘φαινόμενα Σιδηρόπουλου’».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
- Η Αυστραλία στους 50 βαθμούς – Ρεκόρ ζέστης και πυρκαγιές σημαδεύουν το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο
- Betsson: Ψηφίζεις τους κορυφαίους των ημιτελικών και διεκδικείς μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή (13/2) τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
- Δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός, όσο η αδυναμία
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»



