Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο με οδηγό τις τράπεζες
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στα επίπεδα άνω των 740 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Στις 16:00 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 1,49% στις 745,91 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 44,9 εκατ. ευρώ περίπου. Νωρίτερα, η αγορά είχε διολισθήσει μέχρι τις 717,57 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 1,90% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 2,84%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 3,13%.
Από τις μετοχές που διακινούνταν, 56 ήταν σε αρνητικό έδαφος, 59 σε θετικό, ενώ 24 ήταν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης πτωτικές τάσεις, ενώ πτωτικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 0,57%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,82% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,65%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε απώλειες 1,45% και στην Ιταλία 1,75%.
Στις ασιατικές αγορές, τέλος, επικράτησαν πτωτικές τάσεις και στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei-225 έκλεισε στις 9.123,77 μονάδες, με πτώση 0,39%.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας