Ποδαρικό με… το δεξί για τους πρωταθλητές Ευρώπης
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας να φτάνουν άνετα στη νίκη με 83-50 επί του Απόλλωνα Πατρών. Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο Καρπενήσι έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας να φτάνουν άνετα στη νίκη με 83-50 επί του Απόλλωνα Πατρών. Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο Καρπενήσι έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Από τους «ερυθρόλευκους» ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ στο δεύτερο φιλικό (Παρασκευή, 11:00) με τους Αχαιούς δεν θα πάρει μέρος ο Βασίλης Σπανούλης, αφού έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμμετέχει σε διαφημιστικό της Ευρωλίγκα.
«Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε», είπε ο τεχνικός τους Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φιλικό.
Από τον Απόλλωνα Πατρών απουσίασε ο Νίκος Αργυρόπουλος με τράβηγμα.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-25, 62-31, 83-50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 6(1), Περπέρογλου 5(1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7(1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9, Κατσίβελης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Καπερώνης, Λιανός 8, Δανιήλ 1, Πέτροβιτς, Πελεκούδας 2, Γκόρντον 22(6), Ζαφείρης, Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 9, Τέρνερ 6
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Κύπελλο του πόλο
- Βουλή: Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων – Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο
- Τέμπη: 19 συλλήψεις από τις 200 προσαγωγές στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Ίθαν Χοκ ήταν κάποτε ο νεότερος υποψήφιος για Όσκαρ και τώρα ο γηραιότερος – «Σκέφτομαι τα χρόνια που περνούν»
- Απίστευτος Καραλής, «πέταξε» στα 6,17μ. κι έγινε το Νο2 όλων των εποχών στο επί κοντώ! (vid)
- Η Βρετανία δεν θα συμμετέχει σε επιθέσεις κατά του Ιράν


