To PKK αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην πόλη Γκαζιαντέπ
Κούρδοι αντάρτες δήλωσαν την Τρίτη ότι δεν ευθύνονται για την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου αργά το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Γκαζιαντέπ κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, κατά την οποία σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.
Κούρδοι αντάρτες δήλωσαν την Τρίτη ότι δεν ευθύνονται για την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου αργά το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Γκαζιαντέπ κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, κατά την οποία σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.
«Οι μαχητές μας δεν έχουν καμία σχέση με την έκρηξη αυτή» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΡΚΚ, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Firat News που πρόσκειται στο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα.
Η έκρηξη, που σημειώθηκε γύρω στις 19:45 είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι, να τραυματιστούν τουλάχιστον 50 άλλοι, ενώ προκάλεσε μεγάλες ζημιές και πυρκαγιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε ένα λεωφορείο στην γύρω περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει τον μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442